Verzenden & retourneren

VERZENDEN

De bestellingen worden verzonden met Bpost.
Wenskaarten en buttons worden naargelang gewicht verzonden in een enveloppe.
Alle andere bestellingen verzenden we in een pakket.

Verzending naar België bedraagt 6,95 euro
Verzending naar Nederland bedraagt 11,95 euro

2x per week worden er pakketten verzonden, dit op dinsdag en donderdag.
Bestellingen en betalingen die dan binnen zijn, kunnen mee verzonden worden (betalingsbewijs kan steeds via mail doorgestuurd worden indien je twijfelt aan de snelheid van jouw bank).
Opgelet: producten die op maat besteld worden of uit stock zijn, zullen later verzonden worden. We houden je dan op de hoogte.

 

OPHALEN

Bestellingen kunnen ook opgehaald worden in ons atelier in Wilsele na afspraak (we sturen een mail na het plaatsen van de bestelling). Opgelet: de betaling dient vooraf gebeurd te zijn.

 

RETOURNEREN

Ben je niet helemaal tevreden over jouw product? Retourneren kan binnen de 14 dagen door een mail te sturen met vermelding van het ordernummer.
Je kan het pakket weer verzenden naar ons atelier (Spaarzaamheidstraat 8, 3012 Wilsele).
Opgelet: de kosten van het verzenden zijn voor de klant.
Nadat het product is toegekomen (in originele staat) storten we jou het bedrag terug (exclusief de eerste verzendkosten).

 

Kom je er niet goed uit en wil je toch graag een keertje langskomen? Dat kan zeker, we ontvangen je graag in ons atelier in Wilsele. Maak zelf even je afspraak.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »