Collectie Geboorte - pakket S en pakket M

 


 

Tijdens de kerstperiode nemen we even een welverdiende pauze. Maar we laten jullie uiteraard niet zomaar in de steek! Daarom volgt er een hele nieuwe lading geboortekaartjes én een leuke actie!
Bij bestelling van geboortekaartjes tussen 22 december en 12 januari, ontvang je gratis een houten naamuitsnede, in het lettertype van jouw kaartje. Een leuke manier om bijvoorbeeld de muur van de kinderkamer op te vrolijken.

 

_____________________________________________________________________________________

 

Hier vind je onze collectie geboortekaartjes. Onze creatieve breinen hebben al méér dan 70 eigen ontwerpen bij elkaar gebracht. Voor schattige jongens en stoere meisjes. Of andersom!
Je kan pakket S of pakket M selecteren, volgens jouw voorkeur. Kom je er niet helemaal uit? Je bent van harte welkom in ons inspirerende atelier!
Dan hebben we nog één boodschap voor je aan jouw zoektocht kan beginnen: sit back, relax en veel plezier bij het kaartjes snuisteren! 

 

 

Pagina 3 van 4
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »