Navigatie
Algemene voorwaarden


De Kaartjesfee is een merknaam van Label 79
Annelies Vandenbosch & Nele Van Hoof
Jan Vandeveldelaan 27/12
3010 Kessel-Lo
+32 473 59 68 00 +32 494 39 27 74
info@dekaartjesfee.be
BTW nummer BE0556 707 546
IBAN BE 87 7360 2952 0194

ALGEMEEN
Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en opdracht tussen klant en De Kaartjesfee. Bij een overeenkomst tussen klant en De Kaartjesfee, gaat de klant akkoord met deze voorwaarden.
Daarom dat elke bestelling via ons bestelformulier op de site moet worden ingevuld.
Bij bestelling via afspraak thuis dient de klant zelf de algemene voorwaarden door te nemen. Bij bestelling gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

GEGEVENS KAART
De klant is zelf verantwoordelijk voor het controleren van (spelling) fouten. Na het akkoord van de klant is De Kaartjesfee niet verantwoordelijk voor de juistheid van gegevens.
Vlak na de geboorte worden de nodige gegevens (naam, geboortedatum, gewicht en lengte) per mail (info@dekaartjesfee.be) of sms doorgestuurd. Om zo schrijffouten te vermijden.
Wanneer de klant een geboortekaartje op maat wil en hiervoor tekst of beeldmateriaal aanlevert, is hij/zij zelf verantwoordelijk voor het gebruiksrecht en de kwaliteit.

KLEUREN
Kleuren op het beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijk gedrukte geboortekaartjes. Dit kan te wijten zijn aan de foutieve instelling van je beeldscherm, weersomstandigheden, papiersoort,... Ook kunnen de kleuren van het geboortekaartje en de eventuele extra’s in kleur verschillen. Dit omdat deze niet op dezelfde papiersoort gedrukt worden.
Bekijk het kaartje en de extra`s nooit alleen op een tablet of smartphone. Deze geven de kleuren niet juist weer.
Eventuele aansprakelijkheid van De Kaartjesfee blijft beperkt tot fouten in de productie van de kaartjes.

ANNULEREN
Indien u een bestelling wil annuleren dient u dit binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling te doen via e-mail (info@dekaartjesfee.be).
Wanneer de eerste digitale versie van een standaardkaart is doorgestuurd en u wil nog annuleren, zal er een kost worden aangerekend. Deze variëren naargelang de verschillende pakketten:
PAKKET S: 30,-
PAKKET M: 50,-
PAKKET L: 250,-
Indien de geboortekaartjes of extra`s al in productie zijn, dient het volledige bedrag betaald te worden.

PRIJZEN / BETALING
Prijzen bij de artikelen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW.
Wanneer de laatste digitale versie van het kaartje verstuurd is, wordt er een factuur mee verzonden. Dit dient binnen de 14 dagen en voor het drukken betaald te worden.
Betalingen worden enkel aanvaard via bankoverschrijving.

LEVERING
De levering van geboortekaartjes gebeurt binnen de twee werkdagen na het doorsturen van de gegevens. De levering gebeurt zo snel mogelijk, we werken met een garantiepakket waardoor het de volgende werkdag of zaterdag geleverd wordt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen bij het postorderbedrijf.
Dit kan zijn: stakingen, disfunctioneren van leveranciers,...
In weekend en op feestdagen wordt er niet gedrukt.
Het is ook mogelijk om de geboortekaartjes af te halen bij de drukker in Aarschot. Dit kan gebeuren na telefonisch contact met De Kaartjesfee.

EXTRA`S
Enkel enveloppen zijn bij in de prijs van de geboortekaartjes bijgerekend. Eventuele extra’s zoals babyborrelkaartjes, labels,... worden apart verrekend. U vindt de prijzen terug onder geboorte/prijzen.
Later bijdrukken van kaartjes is mogelijk maar dit brengt een opstartkost van 25 euro met zich mee.

AANSPRAKELIJKHEID
De totale aansprakelijkheid zal nooit meer bedragen dan de totale prijs die de klant betaald heeft voor het schadegeval.
De Kaartjesfee kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diensten van derden (postorderbedrijf, drukker).

KLACHTEN
Indien de geboortekaartjes niet naar wens zijn, dient de klant binnen de 24 uur na ontvangst contact op te nemen met De Kaartjesfee. Dit kan gebeuren via mail of telefoon.
De geboortekaartjes mogen niet gebruikt zijn en moeten nog in originele verpakking zitten.

PRIVACY
Uw gegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Dit klantenbestand is niet beschikbaar voor derden. Dit wordt enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking van de bestelling. U heeft het recht deze gegevens ten allen tijde op te vragen en desgewenst aan te passen.

AUTEURSRECHT
Op alle afbeeldingen die je op deze site vindt, rust auteursrecht. De ontwerpen mogen nooit vermenigvuldigd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Kaartjesfee. Om deze reden staat op elk geboortekaartje het logo van De Kaartjesfee gedrukt. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.
Het ontwerp van ieder geboortekaartje blijft eigendom van De Kaartjesfee.

WIJZIGING
De Kaartjesfee is ten alle tijden gerechtigd deze Algemene Voorwaarden te wijzigen.

JURIDISCH
Alle geschillen over de uitvoering van deze overeenkomst zullen worden beslecht naar Belgisch recht. De rechtbanken van Leuven zijn uitsluitend bevoegd om kennis te nemen van eventuele geschillen, tenzij de Kaartjesfee er de voorkeur aan geeft te dagvaarden voor de bevoegde rechtbank van de woonplaats van de koper.


Copyright © De Kaartjesfee 2017(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2017 De Kaartjesfee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel