Navigatie

Pakket L - ontwerp op maat

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar iets speciaals? Een kaartje dat echt bij jou past? Met elementen, figuurtjes of lettertypes die jou typeren? Dan is een ontwerp op maat iets voor jullie. Dat kan voor een geboortekaartje, trouwkaart of een uitnodiging voor een jubileumfeest. Om het even welke gelegenheid.

Voorbeelden kijken? Bekijk ze onderaan deze pagina.         

De Kaartjesfee ontwerpt graag naar jullie wensen. Wij zorgen voor een ontwerp om nooit meer te vergeten. Een kaartje op maat bestel je hier. Hier geef je dan ook meteen jullie wensen en ideeën gedetailleerd door. Nog wat vragen vooraf? Dat kan via e-mail, of via een persoonlijke afspraak.

Natuurlijk heb je zelf wel een bepaalde stijl in gedachten. Een bepaald figuurtje of dier dat er zeker in verwerkt moet worden. Al die ideeën mag je aan ons doorgeven. Dan gaan wij daar op een creatieve manier mee aan de slag.

Wat kan je bijvoorbeeld vermelden:

  • gewenste kleuren
  • patroon
  • figuur
  • lettertype
  • stijl (strak, retro, romantisch,...)
  • foto's of schetsen kunnen ook doorgestuurd worden

Hoe verloopt het traject: ontwerp op maat?

Binnen 20 werkdagen ontvangen jullie een digitaal voorstel (pdf). Na het bekijken van dit ontwerp geven jullie alles wat er nog aangepast zou mogen worden door. Deze correcties worden binnen de 10 werkdagen uitgevoerd. Binnen deze termijn ontvangen jullie dan ook een nieuwe proefdruk (pdf).
Hierna zijn er nog 4 correctierondes mogelijk, waarbij jullie telkens een nieuwe digitale proefdruk ontvangen. Op deze manier komen we samen tot het unieke geboortekaartje van jullie dromen. 
Als laatste fase laten we van het gekozen ontwerp een papieren proefdruk maken en deze wordt naar jullie thuisadres verzonden. Zo hebben jullie een idee of de compositie en de kleuren volledig naar wens zijn.

Een geboortekaartje op maat wordt exclusief ontworpen. Dit wil dus ook zeggen dat het ontwerp niet nog een keer gebruikt kan worden. Eventueel kunnen we wel elementen hergebruiken of starten van een exclusief ontwerp en hierbij elementen aanpassen. Het ontwerp blijft altijd eigendom van De Kaartjesfee.

Pakket L is een volledig totaalpakket. Neem voor meer info eens een kijkje op onze prijzenpagina

Heb je nog vragen, contacteer ons dan vrijblijvend via de contact pagina.

Een ontwerp op maat voor iedere bijzondere gelegenheid.

 

Enkele geboortekaarten op maat:

                             

                                         

         ----------------------------------------

          ----------------     -------------------------

------------        ---------------------  

---------------------           ----------------------------------------

 

© 2013 - 2017 De Kaartjesfee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel