Navigatie

Geboortekaartjes

Geboortekaartje ontwerpJe zoekt een leuk geboortekaartje? Bij De Kaartjesfee vind je méér dan 80 eigen ontwerpen. Voor stoere jongens of schattige meisjes. Een hip kaartje uit onze eigen collectie geboortekaartjes. Of een uniek ontwerp, geheel op maat en wens.

                        

                                   Bekijk de méér dan 80 kaartjes uit onze collectie.   

                                 

Stijl

De stijl van onze geboortekaartjes varieert tussen speels, strak, hip en retro. We gebruiken speelse lettertypes en kleurrijke patronen. Grappige dieren en mooie silhouetten. Onze eigen ontwerpstudio probeert steeds om kaartjes te maken waar je vrolijk van wordt en wat als mooie herinnering kan bewaard worden.

Een stijlvolle silhouette van een meisje in 2 kleuren. Hippe kaartjes met vrolijke bootjes. Een sfeervol Scandinavisch ontwerp. Of een kleurige olifant. Of een retro geboortekaartje met flamingo. Dit is maar een kleine selectie uit het volledige overzicht kaartjes.

Geboortekaartje silhouette meisjeScandinavisch ontwerp geboortekaartjeHip geboortekaartje bootjeGeboortekaartje met olifantRetro ontwerp geboortekaartje


Kwaliteit en service

Kiezen voor de Kaartjesfee is kiezen voor een persoonlijke service en gecontroleerde kwaliteit. Hiervoor werken we nauw samen met onze vaste partners, en kunnen we kwalitatief drukwerk garanderen.
Verzending van het drukwerk naar België en Nederland gebeurt met pakketdienst DPD.


Pakketten en prijzen

Bij De Kaartjesfee heb je keuze uit drie verschillende pakketten, afhankelijk van jouw wensen. Zo betaal je een correcte prijs dat aansluit bij wat je nodig hebt. Zo kan je al geboortekaartjes hebben vanaf 185 euro. Ben je benieuwd wat elk pakket voorstelt? Hieronder zie je een handig overzichtje.


Bekijk de prijzenpagina voor ons aanbod pakketten en opties. Dit zijn totaalpakketten, dus zonder verdoken kosten. Met heel wat opties om erbij te nemen en te personaliseren. Zo zie je maar: voor élk budget wat wils.

                                                                  


Formaten

Alle kaarten zijn beschikbaar in volgende formaten:   

Alle enkele kaarten kunnen voorzien worden van afgeronde hoeken. De dubbele kaarten zijn voorzien van een rillijn, zodat ze makkelijk gevouwd kunnen worden.
Voor al deze formaten is slechts 1 postzegel nodig!

Zou je graag een geboortekaartje bestellen maar heb je nog niet alle gegevens of de juiste aantallen?
Geen enkel probleem, je kan de bestelling al maken en achteraf deze gegevens nog aanvullen/veranderen.
 

 

Vergeet je niet...

Naast geboortekaartjes hebben we nog andere leuke spullen in ons gamma. Qua drukwerk zijn dit:

 • Ronde stickers
  Stickers in de stijl van het geboortekaartje. Om de doopsuikers te beplakken.
   
 • Babyborrelkaartjes
  Geef je een babyborrel? Dan kan je meteen de uitnodiging meesturen. Een babyborrel kaartje in hetzelfde ontwerp als je geboortekaartje.
   
 • Doopsuikerkaartjes
  Een klein kaartje of labeltje om aan je doopsuiker te hangen.
   
 • Snoepzaklabel
  Een bedrukt label om aan een zakje snoep te bevestigen.
   
 • Bedankkaartjes
  Om vrienden en familie te bedanken voor hun bezoekje, en leuke cadeautjes, kan je ze een persoonlijk bedankkaartje sturen. 
   
 • Posters
  Een A4 poster van je geboortekaartje. Leuk voor jezelf, maar ook voor meter en peter, oma en opa.
   
 • Raamsticker
  Hoera! De hele buurt mag het weten. Plak een coole geboortesticker op je raam of voordeur.


Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens naar onze ontwerpen op maat

Vind je het fijn om na de geboorte alle vrienden en familie te bedanken voor hun lieve woorden, attenties en fijne cadeautjes? Kijk dan zeker een bij onze bedankkaartjes.


Onze unieke geboortekaarten zijn te bestellen in heel Nederland en België. We werken zelf vanuit Vlaams-Brabant, meer bepaald in Wilsele, vlakbij Leuven, hebben we ons eigen atelier. Een bezoekje brengen kan altijd na afspraak.

Heb je dus zelf een leuk idee om een geboortekaartje te laten ontwerpen? Laat het ons weten. Samen ontwerpen we een uniek kaartje. Een geboortekaart die persoonlijk is. En een blijvende indruk maakt.

 

© 2013 - 2017 De Kaartjesfee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel